Åpen dag på våre 11 brannstasjoner og besøk i barnehagene er avlyst!

På grunn av Covid-19 pandemien, må vi i MHBR IKS dessverre se oss nødt til å avlyse årets arrangement ifbm. Brannvernuka 2020 på våre 11 brannstasjoner. Vi har ventet i det aller lengste med å ta denne beslutningen, da disse dagene er et høydepunkt for oss som jobber i brannvesenet, og for mange barn og unge. Vi ønsker ikke at brannstasjonene våre skal være et sted for mulig smittespredning, samtidig som at vi ønsker å skjerme egen beredskap i kommunene våre.

Vi håper inderlig på at hverdagen normaliserer seg raskt, slik at vi i 2021 kan ønske dere velkommen til Åpen dag på brannstasjonene tradisjonen tro.

I Brannvernuka vil mange av barnehagene våre ha besøk av brannbilen, men dette er også avlyst med samme bakgrunn. Uansett håper vi at dere i barnehagene fortsetter å ha fokus på dette med brannøvelser og brannforebyggende læring, som vi vet av erfaring at dere er veldig flinke til.

Det er ingen grunn for at småbarnsforeldre, bedrifter, virksomheter, gamle og unge innbyggere ikke har fokus på brannsikkerhet denne høsten heller. Bruk uke 38 (Brannvernuka) til å holde brannøvelser, prøv å evakuere, har dere et oppmøtested?, ta en prat om hva dere gjør hvis uhellet er ute, test røykvarsler(e) og sjekk annet brannsikringsutstyr. Erfaringsmessig er det mange gode tilbud på brannsikringsutstyr denne uka gjennom forsikringselskapenes sikkerhetsbutikker, lokale butikker og nettbutikker, så pass på å få sikkerheten oppdatert til høstmørket for alvor setter inn!

Livesending lørdag 19. september

Bli med på Åpen brannstasjon – Digitalt! Lørdag 19. september blir det livesending på Facebook og YouTube med innslag fra brannstasjoner rundt om i Norge. God og lærerik underholdning for både store og små. Mer info kommer.

Brannvernuka arrangeres av Norsk brannvernforeningDirektoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og de fleste av landets brannvesen.

Med ønske om en branntrygg god høst fra alle oss i MHBR IKS.

Åpen dag på våre 11 brannstasjoner og besøk i barnehagene er avlyst!
Translate »